Menu

Filter op
content
Omgevingsweb
hans-peter-gauster-3y1zF4hIPCg-unsplash

Relevante leerpakketten voor jouw vakgebied!

Hoe werkt het EXPERT lidmaatschap?

De manier waarop de professional leert is veranderd. De focus ligt tijdens je persoonlijke ontwikkeling niet alleen op de (fysieke) cursus, maar ook op het studiemateriaal naast de cursus. Daarom hebben wij het Omgevingsweb EXPERT-lidmaatschap ontwikkeld.

Met het EXPERT-lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot de kennis die jij nodig hebt. Je kunt een gepersonaliseerde opleiding samenstellen waarbij jouw wensen en behoeften voorop staan. Kies bijvoorbeeld om in de breedte te gaan met algemene thema’s of je vakbekwaamheid te versterken binnen een specifiek onderwerp.

Heb jij tussen de opleidingen door behoefte aan actualiteiten en naslag? Binnen het lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot e-cursussen en actualiteitencolleges. Bekijk onderstaand wat je nog meer kan verwachten als lid van Omgevingsweb EXPERT.

DE VOORDELEN VAN OMGEVINGSWEB EXPERT

 • Controle over uw eigen expertise

 • Continu leren voor een vaste prijs

 • 1 gratis cursusdag

 • Onbeperkt toegang tot actualiteitencolleges

 • Onbeperkt toegang tot e-cursussen

 • 40 digitale boeken van Berghauser Pont Publishing

 • Bepaal zelf uw startdatum en tempo

 • Tientallen themadossiers

 • 8.000 jurisprudentie samenvattingen

 • Gericht advies van het Expert netwerk van Omgevingsweb

 • 15% korting op cursussen en events van Berghauser Pont Academy

Stel je eigen leerpakket samen

We hebben onderstaande leerpakketten alvast voor je gemaakt. Je kunt deze pakketten naar eigen inzicht aanpassen. Weet je nog niet welke samenstelling van jouw Omgevingsweb EXPERT-lidmaatschap het best bij jouw leerdoelen past? Wij bieden je dan graag persoonlijk advies.

cursusCursussen: Wij bieden jaarlijks meer dan 300 opleidingen en cursussen aan. Daarvan is het merendeel gecertificeerd bij verschillende beroepsorganisaties en registers. Kies voor een basiscursus, een verdiepingscursus of een cursus in een nieuw vakgebied. 

 

ecursusE-cursussen: Een e-cursus kun je in je eigen tijd en tempo afronden. De verschillende lessen in een e-cursus zijn een mix van theorie, verhelderende webcolleges, praktijkvoorbeelden en opdrachten. Op je persoonlijke overzichtspagina kun je gedurende de cursus je kennisopname en voortgang bijhouden. 

 

actualiteitencollege

 

Actualiteitencolleges: Met een actualiteitencolleges word je binnen één uur volledig op de hoogte gebracht van actuele en relevante wet- en regelgeving. 

 

boek
Boeken
: In de kennisbank zitten meerdere boeken die je online kunt lezen. Zo heb je snel kennis bij de hand.  

 

themadossierDossiers: Voor relevante actuele onderwerpen ontwikkelen wij dossiers, waar alle informatie overzichtelijk is gerangschikt. Hier vind je onder meer relevante achtergrondartikelen, beleidsstukken, publicaties en jurisprudentie over een bepaald thema. Op Omgevingsweb zijn er tientallen dossiers te vinden. 

 

microlearningMicrolearnings: Test je huidige kennis in de Test Jezelf quizzen. Een gratis tool waarmee je je eigen kennis kunt testen en verder ontwikkelen. 

Wilt u persoonlijk advies?

Temel helpt u graag verder

Melanie Neumann

E-mail: melanie@berghauserpont.nl

Telefoon: 06 214 371 46 

BEKIJK HIER ONZE LEERPAKKETTEN

Omgevingsweb EXPERT
Bekijk hier de mogelijkheden en word lid van ons EXPERT-lidmaatschap
Wilt u met meer dan 10 collega’s gebruik maken van een leerpakket? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.