Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

Geniet van meer voordelen met een Omgevingsweb lidmaatschap

Word net als 23.000 andere professionals lid van de Omgevingsweb community. Met onze lidmaatschappen komt u in contact met professionals en experts binnen uw vakgebied, houdt u uw kennis actueel met onze uitgebreide kennisbank en blijft u uzelf ontwikkelen met cursussen en e-learnings. Met een lidmaatschap op Omgevingsweb bent u altijd voorloper in uw vakgebied.

Kies uw lidmaatschap

DAGELIJKS

 

Met het dagelijkse lidmaatschap ontvangt u elke dag de ochtendnieuwsbrief en heeft u toegang tot de onbetaalde artikelen op Omgevingsweb.

GRATIS

PERSOONLIJK

 

Stel uw eigen nieuwsoverzicht samen en plaats reacties onder nieuwsartikelen. Daarnaast ontvangt u 5% korting op cursussen en heeft u toegang tot ons expert netwerk.

GRATIS

PRO

 

Ontwikkel uzelf tot professional. Alle kennis binnen handbereik: doorzoek commentaren, naslagwerken, jurisprudentie en volg jaarlijks 1 gratis event of workshop.

€745,- per jaar*

EXPERT

 

Ontwikkel uzelf tot expert. Ervaar een jaar lang continu leren met een gepersonaliseerde opleiding en onbeperkt toegang tot de kennisbank van Omgevingsweb.

€995,- per jaar*

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Vergelijk onze lidmaatschappen

DAGELIJKS

PERSOONLIJK

PRO

EXPERT

Omgevingsweb ochtendnieuws

Eigen nieuwsoverzicht

Plaats reacties op nieuwsartikelen

Download whitepapers en beleidsnotities

Expert Netwerk

Korting op cursussen en workshops

5%

10%

15%

Digitale boeken

Onbeperkt

Onbeperkt

Jurisprudentie archief

Onbeperkt

Onbeperkt

Opleidingen

1 event of workshop

1 cursusdag

E-cursussen

Onbeperkt

Actualiteitencolleges

Onbeperkt

Leden

Onderstaand vindt u een selectie van organisaties die lid zijn van Omgevingsweb Pro.

Wilt u graag weten hoe onze Omgevingsweb lidmaatschappen u kunnen ondersteunen in uw ontwikkeling? Via een persoonlijke demo laten we graag alle mogelijkheden zien. Via onderstaand formulier kunt u uw contactgegevens achter laten zodat wij een persoonlijke afspraak met u in kunnen plannen.

  VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN


  Online leren

  • Met Omgevingsweb Expert kunt u onbeperkt aantal  e-cursussen volgen. Met een e-cursus leert u online over een onderwerp met behulp van theorie, webcolleges, casuïstiek, mc-vragen en achtergrondmaterialen. Onze e-cursussen kunt u in uw eigen tijd en tempo volgen.

  Actualiteitencolleges

  • Met Omgevingsweb Expert kunt u alle beschikbare actualiteitencolleges volgen. Binnen één tot twee uur brengen onze experts u online op de hoogte over een actueel (juridisch) onderwerp. Na afloop van een college weet u weer wat de laatste stand van zaken is binnen een specifieke thema.

  Opleidingen

  • Als Pro lid kunt u jaarlijks gratis deelnemen aan één workshop of event t.w.v. €249,-. 
  • Als Expert lid kunt u jaarlijks één gratis cursus volgen t.w.v. €595,-.
  • Het is ook mogelijk om u aan te melden voor een meerdaagse cursus of opleiding. In dat geval ontvangt u een korting ter waarde van bovengenoemde bedragen. Deze korting is niet te combineren met andere kortingsacties.

  Digitale boeken

  • Met het Omgevingsweb Pro en Expert lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank. Deze bevat alle digitale boeken van Berghauser Pont Publishing, waaronder commentaar en naslag. De kennisbank biedt u de mogelijkheid om boeken digitaal te doorzoeken waarbij u direct bij de juiste paragraaf terecht komt. Daarbij is alle content binnen de kennisbank aan elkaar gelinkt zodat u u eenvoudig andere relevante stukken kunt lezen, zoals jurisprudentie uitspraken en samenvattingen, wetgeving, naslag en commentaren.

  Jurisprudentie archief

  • Met het Omgevingsweb Pro en Expert lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank. De kennisbank bevat ook het gehele jurisprudentie archief met daarin alle jurisprudentie uitspraken en meer dan 7.000 samenvattingen. Alle content binnen de kennisbank is aan elkaar gelinkt. Zo kunt u per uitspraak zien welke samenvattingen hier over zijn geschreven, evenals alle andere relevante stukken zoals nieuws en achtergrond, beleid, wetgeving, naslag en commentaren.

  Korting op cursussen en workshops

  • Ontvang 10% korting bij Omgevingsweb PRO, of 15% korting bij Omgevingsweb Expert op alle cursussen en workshops van Berghauser Pont Academy. Omgevingsweb biedt samen met Berghauser Pont Academy jaarlijks zo’n 250 cursussen op het gebied van leefomgeving en duurzaamheid. Daarvan is het is het merendeel gecertificeerd bij de verschillende beroepsorganisaties en registers.

  Expert Netwerk

  • Omgevingsweb beschikt over een Expert Netwerk met meer dan 50 specialisten. Heeft u een vraag waar uw organisatie zelf het antwoord niet op heeft, vraag het Expert Netwerk om gericht advies.

  Eigen nieuwsoverzicht

  • Volg specifieke tags en stel een nieuwsoverzicht samen dat geheel voor u relevant is.

  Plaats reacties

  • Reageer op artikelen en wissel zo van gedachten met uw vakgenoten.

  Omgevingsweb ochtendnieuws

  • Als onderdeel van uw lidmaatschap ontvangt u ook de Omgevingsweb nieuwsbrief met daarin onder andere actuele nieuwsberichten, interviews, blogs en opiniestukken en jurisprudentie.

  Kan ik mijn lidmaatschap nog wijzigen?

  • Ja, dat kan. Zo kunt u uw gratis persoonlijk lidmaatschap omzetten naar een Omgevingsweb Professioneel abonnement. En indien gewenst kunt u deze ook wijzigen. Wanneer u bijvoorbeeld start met een maandlidmaatschap, kunt u dit omzetten naar een jaarlidmaatschap en zo alsnog van de korting profiteren. Voor nog meer voordeel kunt u kiezen voor een upgrade naar het Omgevingsweb Expert lidmaatschap.
   Tevens kunt u het aantal leden binnen uw organisatie uitbreiden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het organisatielidmaatschap.

  Wat is de duur van het lidmaatschap?

  • De looptijd van het lidmaatschap is tot wederopzegging en afhankelijk van het soort lidmaatschap dat u kiest. Bij een maandabonnement kunt u het lidmaatschap per maand met een opzegtermijn van één volle kalendermaand. Bijvoorbeeld: wanneer u uw lidmaatschap op 13 maart 2020 opzegt, dan gaat uw opzegging in per 30 april 2020.
  • Bij een jaarlidmaatschap duurt uw lidmaatschap minstens één jaar, hierna geniet u net als bij het maandlidmaatschap van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.
  • Bij een Omgevingsweb Expert lidmaatschap duurt uw lidmaatschap tevens één jaar, hierna geniet u net als bij het maandlidmaatschap van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.

  In welke termijnen kan ik betalen?

  • U kunt een lidmaatschap afsluiten per maand of per jaar. Bij een maandlidmaatschap ontvangt u elke maand een factuur. Bij een jaarlidmaatschap ontvangt u één keer per jaar een factuur. Het voordeel van een jaarlidmaatschap is dat u 10% korting ontvangt en gratis toegang krijgt tot één van onze workshops of events.

  Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?


  Is de kennisbank van Omgevingsweb aangesloten op Legal Intelligence?

  • Ja, wanneer u een lidmaatschap heeft op Omgevingsweb Pro dan kunt u alle content ook via het platform van Legal Intelligence raadplegen.