Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

Advertenties en vacatures

Wilt u onder de aandacht komen bij professionals op het terrein van fysieke leefomgeving en duurzaamheid? Omgevingsweb helpt u graag uw marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen. Of dat nu gaat over het neerzetten van uw merk of product, u te profileren als expert of om leads te generen.


Het bereik van Omgevingsweb

Omgevingsweb is het grootste platform voor leefomgeving en duurzaamheid, en brengt professionals overzicht, inzicht, inspiratie en interactie met vakgenoten. De cijfers op een rij:

14.000

105.000

220.000

1.300

12.000

  • Omgevingsweb bereikt iedere maand ca. 105.000 bezoekers, die gezamenlijk ruim 220.000 pageviews genereren.
  • Bovendien ontvangen 14.000 professionals het Omgevingsweb Ochtendnieuws in hun mailbox.
  • Daarnaast bereikt Omgevingsweb dagelijks duizenden mensen via haar social media-kanalen. Op LinkedIn wordt door meer dan 12.000 professionals informatie met elkaar gedeeld en gediscussieerd over nieuwe ontwikkelingen. Via het Twitter-account wordt het meest actuele nieuws gedeeld met meer dan 1.300 volgers en worden er gedurende de dag meerdere contactmomenten gecreëerd.

Het bezoekersprofiel

Omgevingsweb brengt alle professionals uit het veld bij elkaar: de bedenkers van het beleid, de beslissers en budgethouders, maar ook de uitvoerders.

De bezoekers van Omgevingsweb zijn vooral actief binnen gemeentes en adviesbureaus. Bezoekers zijn vooral werkzaam als adviseur en juridisch specialist. Daarnaast bereikt Omgevingsweb dagelijks ook een groot aantal bestuurders, directeurs en managers.

 

Vacatures plaatsen

Heeft u een vacature die u op Omgevingsweb wilt plaatsen? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

Vacatures Berghauser Pont

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

 

Advertentiemogelijkheden

Omgevingsweb biedt diverse mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Wij kijken graag met u hoe u uw doelstellingen het beste kunt realiseren.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Ook kunnen wij sponsored content voor u verzorgen, hiervoor maken we graag een offerte op maat. Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem contact op met Katelijne de Haan, Katelijne@berghauserpont.nl.


Partnerships

Heeft u regelmatig waardevolle content die u met de markt wilt delen, zoals artikelen, whitepapers of blogs? Of wilt u uw product of dienst op een andere manier onder de aandacht blijven brengen? Dan is een partnership met Omgevingsweb wellicht iets voor u. Afhankelijk van wat u precies wilt bereiken, kunnen we samen bepalen welk partnership het best bij u past. Hier krijgt u een indruk van de mogelijkheden voor een partnership.


Bent u op zoek naar nieuwe collega’s?

Ook voor het werven van nieuw personeel kunt u Omgevingsweb inzetten. Daarmee bereikt u een geprofileerde groep van ruim 60.000 professionals binnen het domein leefomgeving en duurzaamheid. Bovendien komt u onder de aandacht van kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe functie, maar mogelijk wel zijn geïnteresseerd in uw vacature.

 

Wilt u meer weten? Neem contact op met:

Katelijne de Haan
Katelijne@berghauserpont.nl
(020) 637 5000