Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Continu ontwikkelen 

Jouw professionals kunnen pas het beste uit zichzelf halen als zij permanent de beschikking hebben over een betrouwbare kennispartner. Onze kennisportal PONT | Omgeving, online en fysieke leeractiviteiten en evenementen geven de mogelijkheid om continu toegang te hebben tot actuele kennis en tools. Wij gaan daarbij uit van het 70-20-10 leermodel, waarbij 70% geleerd wordt op de werkplek zelf en 30% door sociaal en formeel leren. Ter ondersteuning in de dagelijkse praktijk ontvangen jouw collega’s gedurende het hele jaar onbeperkt toegang tot onze online kennisbank.

Jouw organisatiedoelen en -beleid staan centraal en tegelijkertijd biedt een continu ontwikkeltraject voor ieder individu binnen jouw team of organisatie de mogelijkheid een eigen persoonlijk leerroute te kiezen die past bij de eigen functie/rol. Je kunt een specifieke cursus op maat organiseren op een voor jouw organisatie en mensen geschikt moment. Of je kiest voor een incompany op maat, waarbij de inhoud en vorm volledig afgestemd worden op de leerbehoeften. Bent je benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen ? Neem contact op met Ronald Koppers, onze programmamanager.

incompany

Voordelen

Aanvullende_iconen_22

DUURZAAM EN PERSOONLIJK ONTWIKKELPROGRAMMA

Je weet jouw professionals te boeien en binden met een duurzaam en persoonlijk ontwikkelprogramma

478519

BUSINESSPARTNER MET KENNIS

Een businesspartner met kennis van zaken om samen programma’s mee te ontwikkelen

5576426

ACTUELE KENNIS

Professionals houden hun kennis actueel via Kennisbank en Actualiteitencolleges

growth (1)

PERSOONLIJKE LEERROUTE

Professionals kunnen hun eigen persoonlijke leerroute kiezen

Onderwerpen voor een incompany

Wij kunnen ons gehele cursusaanbod als incompany realiseren, andere onderwerpen zijn uiteraard ook mogelijk. Bij een incompanycursus luisteren we naar de specifieke wensen en behoeften. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van cursussen waar wij veel incompanies over organiseren.

Ervaring

PONT | Omgeving heeft ruime ervaring met het organiseren van incompanycursussen. Inmiddels geven of hebben wij incompanycursussen gegeven voor provincies, omgevingsdiensten, en vele gemeenten.

Incompany’s georganiseerd

914

Organisaties opgeleid

454

Werknemers opgeleid

20.484

“Onze medewerkers ervaren de trainingen van Berghauser Pont Academy als zeer positief. Tijdens de trainingen ontvangen de deelnemers veel informatie, maar ook veel praktijkvoorbeelden. Door deze afwisseling onthouden ze de informatie beter. Na één training waren de deelnemers zo positief dat er nog twee groepen in zijn gepland. De communicatie verliep soepel. Het was fijn om snel te kunnen schakelen. Alles was goed geregeld.”

Melissa van Lier
Medewerker mobiliteit en ontwikkeling
Gemeente Westland

Voor o.a. deze organisaties hebben wij incompanycursussen opgezet:

Meer weten?

Neem voor meer informatie over onze incompany mogelijkheden contact op met Laura van Akkeren of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Telefoon icoon   020- 8200 908

    CONTACTFORMULIER