Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

Partner worden van Omgevingsweb

Beschikt u over een schat aan relevante kennis, en wilt u deze graag delen met andere professionals? Bent u bezig om hiermee gericht nieuwe klanten te benaderen? Of bent u vooral op zoek naar nieuwe collega’s om uw team te versterken?

Wat uw doelstellingen ook zijn, Omgevingsweb biedt u een kwalitatief podium om meer dan 75.000 professionals te bereiken die werkzaam zijn binnen het domein leefomgeving en duurzaamheid.

Het principe is eenvoudig: u levert ons hoogwaardige artikelen of andere bijdragen die relevant zijn voor onze lezers, wij zorgen er vervolgens voor dat u in contact komt met interessante partijen!

De voordelen van een partnership met Omgevingsweb

Vindbaarheid vergroten

Een partnership met Omgevingsweb zorgt ervoor dat u op continue basis onder de aandacht komt bij uw doelgroep. Een effectieve manier om op te vallen tussen het enorme aanbod van organisaties die hun kennis etaleren via hun eigen nieuwsbrieven, websites en blogs.

Met uw eigen partnerpagina bent u bovendien eenvoudig vindbaar voor mogelijke nieuwe klanten.

Bereik vergroten

Uw artikelen komen gericht onder de aandacht bij de 75.000 professionals die Omgevingsweb maandelijks raadplegen. Ook worden ze regelmatig opgenomen in de nieuwsbrief hetgeen de attentiewaarde vergroot.

Een extra boost voor uw naamsbekendheid

Vanaf een Brand awareness partnership verschijnt uw logo bij ieder artikel dat u op Omgevingsweb publiceert. Ook komt uw logo regelmatig langs in de nieuwsbrief.

Autoriteit claimen

Omgevingsweb is een onafhankelijk platform waar ook andere toonaangevende experts aan verbonden zijn. Uw bijdragen vormen dus onderdeel van een kwalitatief hoogwaardig aanbod van kennis voor professionals in uw vakgebied.

Profilering op deelthema

Vanaf een Thought leadership partnership heeft u de mogelijkheid partner te worden van een themadossier. Dit betekent dat u als expert aanwezig bent op de homepage van het dossier en dat uw logo verschijnt bij relevante artikelen over dit onderwerp.

Leads genereren

We bieden diverse mogelijkheden om leads te genereren. Dat kan bijvoorbeeld via een advertorial, een mailing of een campagne op maat.

Nieuwe collega’s vinden

Ook voor het vinden van nieuwe collega’s zijn er allerlei mogelijkheden op Omgevingsweb. Of het nu gaat om het plaatsen van een vacature of om u te profileren als aantrekkelijke werkgever.

Afhankelijk van uw doelstellingen, bent u al partner vanaf € 99 per maand.

Welke Partnerships biedt Omgevingsweb?

Omgevingsweb biedt manieren om u op de kaart te zetten. Afhankelijk van uw doelstellingen en affiniteiten kunnen wij een pakket op basis van de onderstaande modules voor u samenstellen. U kunt op de losse onderdelen van de partnerships klikken voor meer informatie.


De mogelijkheden


    CONTACTFORMULIER


     

    Partner worden?

    Het is ook mogelijk om meerdere van deze partnerships met elkaar te combineren. Voor meer informatie kunt u in het contact formulier uw gegevens invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.