Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb

Schrijf voor Omgevingsweb

Wilt u ook uw kennis delen met de 70.000 professionals die Omgevingsweb maandelijks bezoeken? We bieden u graag een platform om uw artikelen te delen.

Wij werken samen met een netwerk van meer dan 750 deskundigen. Zij delen nieuwstips met ons en schrijven artikelen en jurisprudentiesamenvattingen. U kunt ook deel worden van het netwerk van Omgevingsweb. Door het schrijven van artikelen bereikt u een grote doelgroep en presenteert u zichzelf als een autoriteit binnen uw specialisme. Ook is het mogelijk dat wij u benaderen met een vraag wanneer er een actueel onderwerp speelt waarin u gespecialiseerd bent.

Wat wij van u verwachten is dat u de artikelen die u voor ons schrijft enkel bij ons aanbiedt. Wanneer wij uw artikel publiceren kunt u vanuit uw eigen website doorlinken naar het artikel op Omgevingsweb. Daarbij is het belangrijk dat de artikelen inhoudelijk en niet commercieel zijn. Wilt u graag een product of dienst promoten, bekijk daarvoor onze advertentiemogelijkheden.

Wilt u ook uw kennis en ervaring met ons delen en onderdeel worden van het netwerk van Omgevingsweb? Wij horen graag van u. Vul onderstaand formulier in, waarbij u aangeeft waar u werkzaam bent, waar uw specialisme ligt en waar u graag over wilt schrijven.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Hester Sjoer
Senior redacteur
+31(0)20 – 6375000
redactie@omgevingsweb.nl

SCHRIJF VOOR OMGEVINGSWEB