Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Schrijven voor PONT | Omgeving?

Wilt je ook jouw kennis delen met de 90.000 professionals die PONT | Omgeving maandelijks bezoeken? We bieden je graag een platform om jouw artikelen te delen. De redactie is altijd geïnteresseerd in scherpe opinies en bijdragen/stukken met verfrissende invalshoeken.

Wij werken samen met een netwerk van meer dan 750 deskundigen. Zij delen nieuwstips met ons en schrijven artikelen en jurisprudentiesamenvattingen. Je kunt ook deel worden van het netwerk van PONT | Omgeving. Door het schrijven van artikelen bereik je een grote doelgroep en presenteer je jezelf als een autoriteit binnen jouw specialisme. Ook is het mogelijk dat wij je benaderen met een vraag, wanneer er een actueel onderwerp speelt waarin jij gespecialiseerd bent.

Wat wij van jou verwachten is dat je de artikelen die je voor ons schrijft enkel bij ons aanbiedt. Wanneer wij jouw artikel publiceren kun je vanuit jouw eigen website doorlinken naar het artikel op Omgevingsweb.

Daarnaast hanteren wij voor bijdragen de volgende voorwaarden:

  1. Relevant: Wij vinden het belangrijk dat jouw artikel aansluit bij de thema’s die PONT | Omgeving dekt en dat er een connectie is met de actualiteiten.
  2. Goede onderbouwing: Jouw artikel moet inhoudelijk zijn (dus geen commerciële boodschap) en gebaseerd op argumenten en voorbeelden. Wij raden je van harte aan creatief te schrijven, dit kan een artikel als het ware ‘vleugels’ geven. Voor een opinieartikel benadrukken wij dat dit ook daadwerkelijk opiniërend moet zijn. Dit betekent dat stelling nemen een voorwaarde is.
  3. Lengte: Voor ingestuurde artikelen hanteren wij een maximaal woordenaantal van 1000 woorden.
  4. Auteursgegevens: Voor de opmaak van het artikel ontvangen wij graag een korte auteursnoot en een (professionele) profielfoto, het liefst op een witte achtergrond.

Wilt je ook jouw kennis en ervaring met ons delen en onderdeel worden van het netwerk van PONT | Omgeving? Wij horen graag van je. Vul onderstaand formulier in, waarbij je aangeeft waar je werkzaam bent, waar jouw specialisme ligt en waar je graag over wilt schrijven.

Wil je graag een product of dienst promoten? Bekijk daarvoor onze advertentiemogelijkheden.

Vragen?

Neem contact met ons op.

Kasper Baggerman
Redacteur PONT | Omgeving
+31(0)20 – 6375000
kasper@berghauserpont.nl

    SCHRIJF VOOR OMGEVINGSWEB