Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Lucienne Hoenselaar-Bots is nieuwe partner bij Weebers Vastgoed Advocaten

Per 1 september jl. is mr. L.C.G. (Lucienne) Hoenselaar-Bots toegetreden als partner bij Weebers Vastgoed Advocaten N.V. te Eindhoven.

Weebers Vastgoed Advocaten 17 oktober 2023

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

Dit is een ingezonden mededeling

Weebers Vastgoed Advocaten N.V. is een ‘nichekantoor’, gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Het kantoor treedt op als gespecialiseerd adviseur inzake o.a. actieve en passieve grondpolitiek, grondverwerving en -uitgifte, Wvg, onteigening, ruimtelijke ordening en kostenverhaal.

Daarbij adviseren en procederen de partners en advocaten over gerelateerde vraagstukken op het gebied van het huurrecht, het aanbestedingsrecht en staatssteun, alsook de (inwerkingtreding van de) Omgevingswet. Het kantoor werkt landelijk met als doel om een brede scope te houden op het vakgebied en ‘best-practices’ vanuit de diverse regio’s uit te wisselen.

Na haar afstuderen heeft mr. Hoenselaar-Bots geruime tijd, als specialist/jurist omgevingsrecht, voor de overheid gewerkt. In 2018 is zij, na het afronden van de Grotius specialisatieopleiding Ruimtelijke Ordening en Milieurecht, beëdigd als advocaat. Vanaf 2019 is zij werkzaam bij Weebers Vastgoed Advocaten N.V. en houdt zij zich vooral bezig met het omgevingsrecht en het milieurecht, zowel vanuit het belang van de (semi) overheid als dat van marktpartijen.

Haar kwaliteiten liggen vooral in een integrale, pragmatische benadering en het denken in oplossingen. In haar visie bestaat juridische dienstverlening niet uit het strikt toepassen van regelgeving maar uit het zoeken naar creatieve mogelijkheden binnen (de bedoelingen van) wet- en regelgeving. Daarbij kan een gezamenlijk begrip van (de context van) het probleem, leiden tot inzicht, draagvlak en nieuwe oplossingen.

Als partner wil mr. Hoenselaar-Bots de bestaande en succesvolle omgevingsrechtpraktijk van het kantoor graag verder uitbouwen door haar cliënten te ondersteunen bij specifieke, gecompliceerde projecten waarvoor maatwerkoplossingen nodig zijn. Daarnaast zal zij zich de komende tijd, gelet op de invoering van de Omgevingswet, vooral richten op deze nieuwe wet- en regelgeving. Met behoud van de prettige samenwerking binnen het team, wil zij als partner bovendien graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de hoogwaardige dienstverlening van het kantoor.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.