Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Omgevingsdocumenten publiceren via LVBB deze maand paar dagen onmogelijk

Vanwege migratie naar een nieuw technisch platform is het deze maand een paar dagen niet mogelijk om omgevingsdocumenten te publiceren in de Landelijke voorziening bekendmaken en beschikbaar stellen (LVBB). Dat meldt de VNG.

13 maart 2024

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

Dit geldt voor de productieomgeving en de pre-productieomgeving (oefenomgeving). Het Omgevingsloket blijft beschikbaar, aldus de gemeentevereniging.

Van 13 maart 17:00 tot en met 15 maart 17:00 is de oefenomgeving niet beschikbaar. Omgevingsdocumenten publiceren en valideren kan dan niet. Ook kunnen er geen nieuwe besluiten met een bekendmakingsdatum worden gepubliceerd.

Gebruikers zullen een foutmelding krijgen als ze een van deze acties willen uitvoeren. Hoe die foutmelding eruitziet is afhankelijk van de instellingen door de softwareleverancier. Besluiten publiceren die in van 13 maart tot en met 15 maart in werking treden, kan wel.

Ook de productieomgeving van de LVBB zal in maart een paar dagen niet beschikbaar zijn, van 27 maart 17:00 tot en met 29 maart 17:00. Voor de productieomgeving gelden in deze periode dezelfde bovenstaande voorwaarden als voor de productieomgeving.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.