Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Geïntegreerde versies Omgevingswet met wijzigingen Aanvullingswetten bodem en geluid

Eerder dit jaar gingen de Aanvullingswetten voor bodem en geluid naar de Tweede Kamer. Bij inwerkingtreding van het nieuwe omgevingsstelsel op 1 januari 2021 gaan deze wetten op in de Omgevingswet.

Omgevingswetportaal 21 november 2018

Om inzichtelijk te maken hoe de aanvullingswetten landen in de Omgevingswet, zijn nu twee geïntegreerde versies van de Omgevingswet beschikbaar waarin de wijzigingen van de aanvullingswetten zijn opgenomen (geconsolideerde versies Omgevingswet). Deze geïntegreerde versies bevatten ook de wijzigingen als gevolg van de Invoeringswet van de Omgevingswet.

Documenten

Geïntegreerde versie Omgevingswet met wijzigingen Aanvullingswet bodem

Omgevingswet waarin de in het wetsvoorstel Invoeringswet Omgevingswet voorgestelde wijzigingen (zie hoofdstuk 1 van het wetsvoorstel) zijn verwerkt + wetsvoorstel Aanvullingswet bodem (34864 nr. 2) + nota van wijziging Aanvullingswet bodem (34864 nr. 7).

Publicatie | 21-11-2018

Geïntegreerde versie Omgevingswet met wijzigingen Aanvullingswet geluid

Omgevingswet waarin de in het wetsvoorstel Invoeringswet Omgevingswet voorgestelde wijzigingen (zie hoofdstuk 1 van het wetsvoorstel) zijn verwerkt + wetsvoorstel Aanvullingswet geluid Omgevingswet (35054, nr. 2).

Publicatie | 21-11-2018

Artikel delen