Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Voortgangsrapportage Actieplan brandveilige veestallen

"Dit is de eerste voortgangsrapportage van het Actieplan brandveilige veestallen 2018- 2022. In het Actieplan werken de Dierenbescherming, het Verbond van Verzekeraars en Brandweer Nederland, de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en LTO Nederland samen. Ook het Rijk is nauw betrokken bij het Actieplan. Doel van het actieplan is om de kans op een stalbrand en het aantal dierlijke slachtoffers te verminderen."

5 september 2019

Download:

Voortgangsrapportage Actieplan brandveilige veestallen

Kamerbrief Voortgangsbrief dierenwelzijn landbouwhuisdieren

In deze brief geeft minister Schouten de voortgang van het beleid op dierenwelzijn landbouwhuisdieren zoals aangegeven in de Beleidsbrief dierenwelzijn van 4 oktober 2018 (Kamerstuk 28286, nr. 991) en het regeerakkoord.

Bijlage 1 Voortgangsrapportage Plan van aanpak Welzijn geitenbokken

In deze voortgangsrapportage wordt de stand van zaken met betrekking tot de uitvoering van het plan van aanpak Welzijn Geitenbokjes weergegeven. Dit plan van aanpak heeft als doelstelling om het welzijnsniveau van alle geitenlammeren te verbeteren.

Bijlage 3 Evaluatie voortgang PvA naar meer natuurlijke geboorten bij luxe vleesvee

Dit is de eerste evaluatie van de voortgang van het plan van aanpak (PvA) Naar meer natuurlijke geboorten bij luxe vleesvee (Belgisch Witblauw en Verbeterd Roodbont) uitgevoerd.

Bijlage 4 Verbeteren dierenwelzijn tijdens CO2 verdoven van slachtvarkens

Onderzoek van Wageningen Lifestock Research naar het verbeteren van dierenwelzijn tijdens CO2 verdoven van slachtvarkens.

Artikel delen