Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

1 lidmaatschap voor uw professionele ontwikkeling

Omgevingsweb biedt haar 23.000 leden toegang tot alle relevante kennis over de leefomgeving en duurzaamheid. Onze lidmaatschappen omvatten de uitgebreide kennisbank, boeken en cursussen. Zo bent u altijd op de hoogte van de actualiteit en kunt u op ieder moment uw kennis verdiepen.

Wilt u zich blijven ontwikkelen binnen uw vakgebied? Word lid van Omgevingsweb.

Logo Omgevingsweb
Logo Berghauser Pont Academy
BP Publishing

Digitale boeken

Lees alle 40 boeken van Berghauser Pont Publishing die gelinkt zijn aan relevante wetgeving, jurisprudentie en gerelateerde artikelen

Jurisprudentie

Lees meer dan 7.000 jurisprudentiesamenvattingen

Themadossiers

Krijg onbeperkt toegang tot 60 themadossiers met verdiepende informatie

Gratis event

Bezoek ieder jaar kosteloos één workshop of evenement t.w.v. €249,-

Mijn Omgevingsweb

Stel uw eigen nieuwsoverzicht samen met Mijn Omgevingsweb

Korting

Krijg korting op alle 250 cursussen, workshops en evenementen van de Berghauser Pont Academy

Icoon Omgevingsweb Ochtendnieuws

Dagelijks

Gratis

Icoon Omgevingsweb Persoonlijk

Persoonlijk

Gratis

Icoon Omgevingsweb Pro

Pro

595,- per jaar

ex btw

Icoon Omgevingsweb Expert

Expert

995,- per jaar

ex btw

Omgevingsweb ochtendnieuws

Eigen nieuwsoverzicht

Plaats reacties op nieuwsartikelen

Download whitepapers en beleidsnotities

10% korting op cursussen en workshops

Expert Netwerk

Digitale boeken

Onbeperkt

Onbeperkt

Jurisprudentie archief

Onbeperkt

Onbeperkt

Opleidingen

1 event of workshop

1 cursusdag

Online leren

3 e-cursussen

Actualiteitencolleges

5 colleges

Leden

Onderstaand vindt u een selectie van organisaties die lid zijn van Omgevingsweb Pro.

Wilt u graag weten hoe onze Omgevingsweb lidmaatschappen u kunnen ondersteunen in uw ontwikkeling? Laat uw contactgegevens achter via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

Online leren

 • Met Omgevingsweb Expert kunt u jaarlijks drie e-cursussen volgen. Met een e-cursus leert u online over een onderwerp met behulp van theorie, webcolleges, casuïstiek, mc-vragen en achtergrondmaterialen. Onze e-cursussen kunt u in uw eigen tijd en tempo volgen.

Actualiteitencolleges

 • Met Omgevingsweb Expert kunt u jaarlijks vijf actualiteitencolleges volgen. Binnen één tot twee uur brengen onze experts u online op de hoogte over een actueel (juridisch) onderwerp. Na afloop van een college weet u weer wat de laatste stand van zaken is binnen een specifieke thema.

Opleidingen

 • Als Pro lid kunt u jaarlijks één gratis cursus volgen t.w.v. €595,-.
 • Als Expert lid kunt u jaarlijks gratis deelnemen aan één workshop of event t.w.v. €249,-.
 • Het is ook mogelijk om u aan te melden voor een meerdaagse cursus of opleiding. In dat geval ontvangt u een korting ter waarde van bovengenoemde bedragen. Deze korting is niet te combineren met andere kortingsacties.

Digitale boeken

 • Met het Omgevingsweb Pro en Expert lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank. Deze bevat alle digitale boeken van Berghauser Pont Publishing, waaronder commentaar en naslag. De kennisbank biedt u de mogelijkheid om boeken digitaal te doorzoeken waarbij u direct bij de juiste paragraaf terecht komt. Daarbij is alle content binnen de kennisbank aan elkaar gelinkt zodat u u eenvoudig andere relevante stukken kunt lezen, zoals jurisprudentie uitspraken en samenvattingen, wetgeving, naslag en commentaren.

Jurisprudentie archief

 • Met het Omgevingsweb Pro en Expert lidmaatschap heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank. De kennisbank bevat ook het gehele jurisprudentie archief met daarin alle jurisprudentie uitspraken en meer dan 7.000 samenvattingen. Alle content binnen de kennisbank is aan elkaar gelinkt. Zo kunt u per uitspraak zien welke samenvattingen hier over zijn geschreven, evenals alle andere relevante stukken zoals nieuws en achtergrond, beleid, wetgeving, naslag en commentaren.

Korting op cursussen en workshops

 • Ontvang 10% korting op alle cursussen en workshops van Berghauser Pont Academy. Omgevingsweb biedt samen met Berghauser Pont Academy jaarlijks zo’n 250 cursussen op het gebied van leefomgeving en duurzaamheid. Daarvan is het is het merendeel gecertificeerd bij de verschillende beroepsorganisaties en registers.

Expert Netwerk

 • Omgevingsweb beschikt over een Expert Netwerk met meer dan 50 specialisten. Heeft u een vraag waar uw organisatie zelf het antwoord niet op heeft, vraag het Expert Netwerk om gericht advies.

Eigen nieuwsoverzicht

 • Volg specifieke tags en stel een nieuwsoverzicht samen dat geheel voor u relevant is.

Plaats reacties

 • Reageer op artikelen en wissel zo van gedachten met uw vakgenoten.

Omgevingsweb ochtendnieuws

 • Als onderdeel van uw lidmaatschap ontvangt u ook de Omgevingsweb nieuwsbrief met daarin onder andere actuele nieuwsberichten, interviews, blogs en opiniestukken en jurisprudentie.

Kan ik mijn lidmaatschap nog wijzigen?

 • Ja, dat kan. Zo kunt u uw gratis persoonlijk lidmaatschap omzetten naar een Omgevingsweb Professioneel abonnement. En indien gewenst kunt u deze ook wijzigen. Wanneer u bijvoorbeeld start met een maandlidmaatschap, kunt u dit omzetten naar een jaarlidmaatschap en zo alsnog van de korting profiteren. Voor nog meer voordeel kunt u kiezen voor een upgrade naar het Omgevingsweb Onbeperkt lidmaatschap.
  Tevens kunt u het aantal leden binnen uw organisatie uitbreiden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het organisatielidmaatschap.

Wat is de duur van het lidmaatschap?

 • De looptijd van het lidmaatschap is tot wederopzegging en afhankelijk van het soort lidmaatschap dat u kiest. Bij een maandabonnement kunt u het lidmaatschap per maand met een opzegtermijn van één volle kalendermaand. Bijvoorbeeld: wanneer u uw lidmaatschap op 13 maart 2020 opzegt, dan gaat uw opzegging in per 30 april 2020.
 • Bij een jaarlidmaatschap duurt uw lidmaatschap minstens één jaar, hierna geniet u net als bij het maandlidmaatschap van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.
 • Bij een Omgevingsweb Onbeperkt lidmaatschap duurt uw lidmaatschap tevens één jaar, hierna geniet u net als bij het maandlidmaatschap van een opzegtermijn van één volle kalendermaand.

In welke termijnen kan ik betalen?

 • U kunt een lidmaatschap afsluiten per maand of per jaar. Bij een maandlidmaatschap ontvangt u elke maand een factuur. Bij een jaarlidmaatschap ontvangt u één keer per jaar een factuur. Het voordeel van een jaarlidmaatschap is dat u 10% korting ontvangt en gratis toegang krijgt tot één van onze workshops of events.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

 • U kunt uw lidmaatschap opzeggen door onderstaand contactformulier in te vullen, u kunt ook een e-mail sturen naar info@berghauserpont.nl.

Is de kennisbank van Omgevingsweb aangesloten op Legal Intelligence?

 • Ja, wanneer u een lidmaatschap heeft op Omgevingsweb Pro dan kunt u alle content ook via het platform van Legal Intelligence raadplegen.

Is de kennisbank van Omgevingsweb aangesloten op Rechtsorde?

 • Ja, wanneer u een lidmaatschap heeft op Omgevingsweb Pro dan kunt u alle content ook via het platform van Rechtsorde raadplegen.

Wilt u met meerdere collega’s lid worden van Omgevingsweb Pro of Expert? Als organisatielid geniet u van extra voordelen. Vanaf vijf aangesloten medewerkers komt u namelijk in aanmerking op een oplopende staffelkorting.

Bekijk hier het overzicht.