Vragen

Kan ik mijn lidmaatschap later nog wijzigen?

Ja, wanneer u bijvoorbeeld start met een maand lidmaatschap, dan kunt u dit wanneer u wilt omzetten naar een jaar lidmaatschap om alsnog van de 10% korting te profiteren. Tevens kunt u het aantal leden binnen uw bedrijf uitbreiden. Hiervoor hanteren wij een staffel die u hier kunt vinden.

Wat is de duur van het lidmaatschap?

Afhankelijk van het soort lidmaatschap dat u kiest, duurt het zolang het lidmaatschap loopt. Een maand lidmaatschap is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een half jaar lidmaatschap per half jaar en een jaar lidmaatschap per jaar. Uw lidmaatschap wordt zonder tijdige opzegging automatisch met dezelfde periode verlengd. Hierbij hanteren wij een opzegtermijn van een maand.

Hoe word ik lid van Omgevingsweb Professional?

Heel simpel! U kunt op de website het aanmeldformulier invullen. Hierin kunt u invullen of u een maand, een half jaar of een jaar lidmaatschap wilt en voor hoeveel mensen u dit wilt afsluiten. Het lidmaatschap wordt direct voor u aangemaakt en de factuur zal binnen twee weken worden verstuurd. Voor meer vragen, neem contact op met service@omgevingsweb.nl

Wat zit er allemaal in het lidmaatschap?

Binnen Omgevingsweb Professional heeft u toegang tot het gehele archief aan jurisprudentie, alle commentaren op belangrijke wetten, alle naslagwerken over een breed scala aan onderwerpen, alle maandelijkse magazines en alle informatie in de verschillende themadossiers op één plek bij elkaar. Tevens krijgt u een eigen bedrijfsprofiel, kunt u onbeperkt gebruik maken van onze helpdesk en kunt u meedoen aan een gratis workshop naar keuze. Meer informatie vindt u hier.