Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Teksten Omgevingswet bij inwerkingtreding

De Omgevingswet, de Alegemen Maatregelen van Bestuur en de Omgevingsregeling traden op 1 januari 2024 in werking. Tegelijkertijd traden ook heel veel publicaties met wijzigingen van de Omgevingswet, de AMvB's en de Omgevingsregeling in werking. Hier vind je een overzicht.

Informatiepunt Leefomgeving 2 januari 2024

Rapporten

Rapporten

De teksten van de Omgevingswet, de AMvB's en de Omgevingsregeling zijn gepubliceerd in het Staatsblad of de Staatscourant. Na die datum zijn meerdere wijzigingen van die teksten gepubliceerd. Al deze publicaties treden op 1 januari 2024 tegelijkertijd in werking.

Om de herkomst van alle wijzigingen bij inwerkingtreding van de Omgevingswet zichtbaar te maken vind je op deze pagina's de tekst van de Omgevingswet, de AMvB's en de Omgevingsregeling zoals die op 1 januari 2024 in werking treden.

Downloads tekst bij inwerkingtreding

Wijzigingen die na 1 januari 2024 worden gepubliceerd

Na 1 januari zullen de regels van de Omgevingswet ook regelmatig worden gewijzigd en aangevuld. Deze officiële publicaties van die wijzigingen worden na 1 januari 2024 niet meer verwerkt in de teksten die via deze pagina worden ontsloten. Die nieuwe publicaties kan je raadplegen via het wijzigingsoverzicht op wetten.overheid.nl.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.