Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

De bakker, horeca of een reparatiecafé in de buurt?

Hoe denkt de Arnhemmer over de plek voor voorzieningen (bakker, buurtsuper, horeca of sportschool) in de toekomst? De gemeente legt hierover een aantal stellingen voor op meedenken.arnhem.nl. Meedenken kan van maandag 25 januari tot maandag 8 februari 2021.

Gemeente Arnhem 25 januari 2021

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

Vroeger zat er op elke hoek van de straat wel een winkel en had elke buurt zijn eigen buurtwinkelcentrum. De laatste decennia verdwenen veel winkels en andere voorzieningen uit de wijken. Maar we zien ook nieuwe voorzieningen terugkomen in de wijk, zoals horeca, sportscholen, kappers, reparatiecafés en stadslandbouw.

Denk mee!

Online winkelen, digitaal zaken doen en thuiswerken zijn blijvertjes en zullen van invloed blijven op de inrichting van de stad. In Arnhem vinden we het belangrijk dat iedere wijk of buurt zoveel mogelijk kan blijven beschikken over dagelijkse voorzieningen, maar ook dat onze binnenstad een aantrekkelijke plek blijft om te verblijven. We zijn benieuwd hoe u hierover denkt. Dat horen we graag op meedenken.arnhem.nl/omgevingsvisie.

Participatie omgevingsvisie

Dit onderwerp is het derde thema waarover we met u in gesprek gaan. Eerder stonden de thema's 'hoogbouw' en de 'straat van de toekomst' centraal. En in september heeft u op koerswijzerarnhem.nl via stellingen laten weten hoe u denkt over opgaven waar we als stad voor staan. U kunt de resultaten bekijken op de pagina over de omgevingsvisie. De participatie moet uiteindelijk uitmonden in een Omgevingsvisie voor Arnhem.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.