Partnerships

Als u beschikt over een schat aan kennis, wilt u dat graag met andere mensen delen. Maar hoe gaat u deze effectief bereiken? Wellicht bent u al bezig om nieuwe klanten te benaderen door middel van uw kennis en adviezen over het omgevingsrecht maar wilt u meer mensen bereiken met uw know how. Of hebt u al veel opdrachten en bent u op juist zoek naar nieuwe collega’s om uw team te versterken? Als partner van Omgevingsweb bieden wij u een podium van meer dan 50.000 professionals werkzaam binnen het omgevingsdomein. U levert ons interessante artikelen die relevant zijn voor onze lezers, wij zorgen ervoor dat u in contact komt met interessante partijen!

Wat houdt het partnership van Omgevingsweb in?

Zeer veel partijen zijn inmiddels actief met het aanbieden van informatie, jurisprudentie en kennis via hun eigen nieuwsbrieven en blogs. Relaties worden zo op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen die zij selecteren. Maar hoe valt uw nieuws op binnen deze overvloed aan informatie en hoe weet u wie uw artikelen daadwerkelijk lezen? Omgevingsweb biedt haar partners de kans zichtbaar te worden binnen het omgevingsrecht en geeft ook direct inzicht in wie de lezers zijn. Partner bent u al vanaf € 99 per maand, afhankelijk van de bekendheid die u reeds heeft en wat u wilt bereiken.

Welke Partnerships heeft Omgevingsweb?

Omgevingsweb biedt vele mogelijke manieren om u op de kaart te zetten. Afhankelijk van uw doelstellingen en affiniteiten kunnen wij een pakket op basis van de onderstaande modules voor u samenstellen:

Content marketing € 99,- p/m
Company profile € 149,- p/m
Brand Awareness € 199,- p/m
Traffic Generation € 3.000,- p/j
Lead Generation € 3.500,- p/j
Knowledge Leadership € 4.000,- p/j
Expert Profiling € 5.000,- p/j

Het is ook mogelijk om meerdere van deze partnerships met elkaar te combineren. Zie voor losse advertentieprijzen onze tariefkaart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of door te bellen naar 020 237 47 01.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Word lid van onze gratis nieuwsbrief!

Schrijf je in