Over Omgevingsweb

Omgevingsweb is het grootste kennisportal op het gebied van omgevingsrecht. De website biedt maandelijks aan 45.000 mensen uit het vakgebied het laatste nieuws, vragen & antwoorden en actuele bewerkingen van jurisprudentie. Op een kritische en onafhankelijke manier wordt bericht gegeven van de actualiteiten binnen het omgevingsrecht.

Ook is het voor iedereen in het veld mogelijk om mee te discussiëren op de website, het forum of de social media kanalen. De LinkedIn groep is één van de meest actieve binnen het vakgebied met meer dan 9.300 actieve deelnemers.

Toegang tot alle actualiteiten en discussies is vrij toegangelijk voor een ieder in het vakgebied. Professionals die dieper en actiever op de materie willen ingaan kunnen lid worden van Omgevingsweb Professional.

Lidmaatschap

Voor professionals in het vakgebied die diepgaandere kennis willen vergaren binnen het vakgebied en actief willen participeren binnen ons platform, hebben wij het lidmaatschap Omgevingsweb Professional in het leven geroepen. Leden van Omgevingsweb Professional hebben niet alleen toegang willen tot alle informatie binnen het vakgebied maar participeren ook actief in het Omgevingsweb-netwerk door deelname workshops, onze helpdesk met tientallen experts en interactie met tienduizenden andere bezoekers aan Omgevingsweb.

Bekijk meer informatie over de verschillende onderdelen van Omgevingsweb Professional of kies gelijk het lidmaatschap dat bij u past.


Omgevingsweb is een initiatief van Berghauser Pont.

Andere kennisportals van Berghauser Pont zijn Sociaalweb (sociaal domein) en Privacyweb.