Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Verzamelwet Omgevingswet 2023 is gepubliceerd

De Verzamelwet Omgevingswet 2023 is op vrijdag 27 oktober gepubliceerd in het Staatsblad. Met deze wet worden onvolkomenheden in de Omgevingswet gerepareerd en artikelen gewijzigd.

IPLO 4 november 2023

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

Daarnaast bevat deze wet artikelen over het overgangsrecht dat in de invoeringswet en de aanvullingswetten is geregeld. Het Informatiepunt Leefomgeving (IPLO) verwerkt deze wijzigingen zo snel mogelijk in de geconsolideerde teksten op de website.

De gehele Verzamelwet Omgevingswet is in te zien in het Staatsblad 2023, 376 op Overheid.nl.

Geconsolideerde teksten Omgevingswet

In de geconsolideerde tekst van de Omgevingswet, de AMvB's Klik hier voor uitleg over dit begrip (opent in popup) en de Omgevingsregeling vindt u de oorspronkelijke teksten en alle officiële wijzigingen. Nadat de Omgevingswet op wetten.overheid.nl is gepubliceerd, vervalt deze geconsolideerde versie.

Geconsolideerde teksten

De teksten van de Omgevingswet, de AMvB's en de Omgevingsregeling zijn gepubliceerd in het Staatsblad of de Staatscourant. Na die publicatie zijn de teksten verschillende keren aangevuld en aangepast. Die wijzigingen zijn pas zichtbaar in het totaal bij publicatie van de Omgevingswet, AMvB's en Omgevingsregeling in de Wettenbank op wetten.overheid.nl. Tot dan verwerkt het Informatiepunt Leefomgeving ze in de geconsolideerde tekst van de Omgevingswet, AMvB's en Omgevingsregeling. De wijzigingen zijn per wet, besluit of regeling in kleur aangegeven.

Download geconsolideerde tekst

Oorspronkelijke teksten

De oorspronkelijke teksten ofwel authentieke versies zijn:

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.