Menu

Filter op
content
Omgevingsweb

Puzzel mee aan de omgevingsvisie

Met een kaart in de vorm van een puzzelstuk nodigt Wethouder Laurens Klappe inwoners deel te nemen aan de online enquête over de omgevingsvisie van Ermelo. “De omgevingsvisie kun je zien als een puzzel van Ermelo waar iedereen een stukje aan kan leggen”, aldus de wethouder. “In de omgevingsvisie beschrijven we wat we echt belangrijk vinden voor Ermelo. We gebruiken deze toekomstvisie om richting te geven aan alle plannen en initiatieven in onze gemeente”.

Gemeente Ermelo 11 januari 2021

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

Op Ermelo komen veel grote en belangrijke vraagstukken af. Denk aan de energietransitie, de klimaatadaptatie, duurzaamheid, een gezonde leefomgeving en de omgevingskwaliteit. Allerlei vragen die als een puzzel in elkaar moeten passen. Wethouder Klappe: “We hebben als gemeente Ermelo natuurlijk al veel bestaand beleid en plannen. In de omgevingsvisie komen deze samen en leggen we verbindingen. Daarom vragen we om uw mening. “

Puzzel mee

Om zoveel mogelijk meningen op te halen heeft de gemeente een online vragenlijst opgesteld die iedereen kan invullen. Deze vragenlijst staat op www.ermelo.nl/puzzelmee. Onder de inzenders van de vragenlijst verloot de gemeente Ermelo een aantal puzzels met de tekening omgevingsvisie Ermelo. Wethouder Klappe: ”We zijn benieuwd welke ontwikkelingen u het belangrijkste vindt. Ik waardeer het wanneer u daarover mee wilt denken.”

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.