Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

Aankondiging winkel Omgevingsweb

Op 24 februari lanceert Berghauser Pont Mediagroep de winkel van Omgevingsweb. In deze winkel vindt u het meest complete overzicht van boeken over de fysieke leefomgeving. Ruben Berghauser Pont, directeur en Chief Data & Business Development, beantwoordt enkele vragen over de voordelen van de winkel.

Redactie Omgevingsweb 23 februari 2021

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

Waarom een winkel op Omgevingsweb?

De winkel is een welkome aanvulling op Omgevingsweb. Omgevingsweb is de plek waar we actuele informatie over de fysieke leefomgeving aanbieden. Maar we zijn tevens de plek waar alle relevante kennis over dit onderwerp samenkomt. Boeken zijn hierbij onmisbaar. Door het aanbieden van boeken in onze winkel is alle relevante kennis op één plek toegankelijk voor de professional.

Waarom zouden mensen boeken moeten kopen in deze winkel?

De boeken in onze winkel zijn samengesteld vanuit onze kennis en expertise. Zo kunt u gegarandeerd de beste boeken voor uzelf of bedrijf in huis halen, zonder zelf eerst uitgebreid onderzoek te hoeven doen. We vullen de winkel aan met boekenlijstjes van experts, interviews en tips van de redactie.

Op welke manier past de winkel bij de visie van Berghauser Pont?

Berghauser Pont wil bijdragen aan het verduurzamen van de samenleving. Als uitgever speelt papier een belangrijke rol in onze bedrijfsactiviteiten, dit wordt nog eens versterkt door de lancering van de winkel. We zijn enkele jaren geleden een samenwerking aangegaan met Stichting Trees for All. Deze stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en heeft als missie om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen en te herstellen. Berghauser Pont Mediagroep doneert 1 boom bij iedere 5 boekbestellingen in de winkel.

Boeken bestellen kan vanaf nu eenvoudig via de winkel van Omgevingsweb: https://www.omgevingsweb.nl/winkel

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.