Adverteren

Omgevingsweb is een uniek platform dat het omgevingsrecht in de volle breedte dekt en de partijen in het veld bij elkaar brengt: de beslissers en budgethouders, maar ook de bedenkers en uitvoerders van het beleid. Maandelijks bezoeken 55.000 vakmensen Omgevingsweb en discussieren 9.500 professionals mee in onze Linkedin groep. De Nieuwsbrief Omgevingsweb bereikt dagelijks 11.000 experts werkzaam binnen het gehele terrein van omgevingsrecht. Hoe kunnen wij u helpen deze mensen op de juiste wijze te bereiken?

Bereik van Omgevingsweb

Thumbnail

Omgevingsweb heeft maandelijks met 55.000 bezoekers meer dan 150.000 pageviews. Naast de website en nieuwsbrief bereikt Omgevingsweb dagelijks duizenden mensen via haar social media kanalen. In de LinkedIn groep van Omgevingsweb wordt er door meer dan 9.500 professionals informatie met elkaar gedeeld en gediscussiëerd over nieuwe ontwikkelingen. Via het Twitter account wordt het meest actuele nieuws gedeeld met meer dan 1.000 volgers en worden er gedurende dag vele contactmomenten gecreëerd.

Thumbnail

De bezoekers van Omgevingsweb zijn vooral actief binnen gemeentes (49%) en adviesbureaus (18%). Bezoekers zijn vooral werkzaam als adviseur (25%) en juridisch specialist (19%). Daarnaast bereikt Omgevingsweb ook een groot aantal bestuurders, directeurs en managers (7%).

Adverteren van uw producten of diensten

Omgevingsweb biedt diverse mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen afhankelijk van uw keuzes en budget.

Banner
Banner in de nieuwsbrief - eenmalig € 349
Wisselende hoofdbanner op homepage voor één maand € 349
Advertorial Advertorial op sociale media (Linkedin en Twitter) € 399
Advertorial (eenmalig) in de nieuwsbrief Omgevingsweb € 599
Gerichte boodschap Specifieke/gerichte bannering o.b.v. tags voor één maand € 499
Specifieke/gerichte e-mail campagne (500 adressen) € 749
Inhoudelijke contributie Plaatsen van Whitepapers € 499
Maken van Expertise vlog(s) € 1.499
Gesponsorde magazines € 3.499

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Een partnership aangaan

Wilt u op regelmatig basis uw diensten onder een aandacht brengen? Of heeft u waardevolle content die u met de markt wilt delen? En met ons van gedachten wisselen op welke manier u het beste uw bekendheid kunt vergroten, uw evenementen onder de aandacht kunt brengen, nieuwe klanten kunt werven?

Dan vindt u het wellicht interessant om onze partnership mogelijkheden te bekijken. Samen met u gaan we dan kijken welke van de bovenstaande middelen het beste bij u past en hoe wij zo veel mogelijk lezers bekend maken met uw artikelen of blogs.