Adverteren

Omgevingsweb is een uniek platform dat het omgevingsrecht in de volle breedte dekt en de partijen in het veld bij elkaar brengt: de beslissers en budgethouders, maar ook de bedenkers en uitvoerders van het beleid. Maandelijks bezoeken 45.000 vakmensen Omgevingsweb en discussieren 9.400 professionals mee in onze Linkedin groep. De Nieuwsbrief Omgevingsweb bereikt dagelijks 8.000 experts werkzaam binnen het gehele terrein van omgevingsrecht. Hoe kunnen wij u helpen deze mensen op de juiste wijze te bereiken?

Adverteren van uw producten of diensten

Omgevingsweb biedt diverse mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen afhankelijk van uw keuzes en budget.

Banner
Banner in de nieuwsbrief - eenmalig € 349
Wisselende hoofdbanner op homepage voor één maand € 349
Advertorial Advertorial op sociale media (Linkedin en Twitter) € 399
Advertorial (eenmalig) in de nieuwsbrief Omgevingsweb € 599
Gerichte boodschap Specifieke/gerichte bannering o.b.v. tags voor één maand € 499
Specifieke/gerichte e-mail campagne (500 adressen) € 749
Inhoudelijke contributie Plaatsen van Whitepapers € 499
Maken van Expertise vlog(s) € 1.499
Gesponsorde magazines € 3.499

Zie voor meer informatie onze tariefkaart.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Een partnership aangaan

Wilt u op regelmatig basis uw diensten onder een aandacht brengen? Of heeft u waardevolle content die u met de markt wilt delen? En met ons van gedachten wisselen op welke manier u het beste uw bekendheid kunt vergroten, uw evenementen onder de aandacht kunt brengen, nieuwe klanten kunt werven?

Dan vindt u het wellicht interessant om onze partnership mogelijkheden te bekijken. Samen met u gaan we dan kijken welke van de bovenstaande middelen het beste bij u past en hoe wij zo veel mogelijk lezers bekend maken met uw artikelen of blogs.