Fysieke leefomgeving? Jonge ambtenaren vertellen!

Toelichting

De Omgevingswetgame

Door middel van online serious gaming en offline trainingen nemen wij gemeentebestuur, -medewerkers en externe partners mee in de benodigde verandering door de Omgevingswet.

Op een luchtige manier laten wij u kennis maken met de Omgevingswet. Door praktische situaties in spelvorm na te bootsen brengen wij het gesprek en de discussie op gang.

Waar traditionele verander- en opleidingstrajecten vaak saai zijn, zorgen voor weerstand en bovendien slechts 15% van deze trajecten blijft hangen, maakt u door de Omgevingswetgame in te zetten 90% van de info eigen en wordt veranderen leuk en interactief.

Denk vrij. Speel mee.

Samenvatting:

De komst van de Omgevingswet vraagt om integraal werken door ambtenaren. Maar spreekt iedereen wel dezelfde taal? De praktijk leert dat de nieuwe termen van de Omgevingswet voor lang nog niet iedereen vanzelfsprekend zijn.
Buiten je eigen kaders denken en kijken kan best eng en moeilijk zijn. Maar, door te luisteren en jezelf verplaatsen in de belevingswereld van je gesprekspartner gaat er een wereld voor je open. Ruimtemeesters geef je een heldere kijk op de leefomgeving. Welk inzicht levert jou dat op?

Datum: 10 October 2018
Bron: Ruimtemeesters