nieuws

Ministeriële regeling wietexperiment in consultatie

01-10-2019

De ministeriële regeling van het experiment gesloten coffeeshopketen is in consultatie gebracht. Dat betekent dat iedereen tot 12 november 2019 mag reageren op de concept ministeriële regeling. In de regeling worden eisen gesteld over de kwaliteit van de hennep. Ook wordt in de regeling bepaald aan welke eisen een verpakking van hennep en hasjiesj moet voldoen.

e andere eisen van het experiment staan in het wetsvoorstel en ontwerp-besluit. Het wetsvoorstel 'Experiment gesloten coffeeshopketen' en het ontwerp-besluit zijn in de Tweede Kamer behandeld. Het ligt nu ter behandeling voor in de Eerste Kamer.

Voor iedereen die benieuwd is naar hoe dit experiment eruit komt te zien is de brochure 'spelregels experiment gesloten coffeeshopketen' opgesteld.

Op Overheid.nl kunt u reageren op de ministeriële regeling experiment gesloten coffeeshopketen.

Meer van Omgevingsweb

Gerelateerd nieuws

Cursus Update Handhaving omgevingsrecht

In deze cursus wordt een update gegeven van de jurisprudentie en praktische toepassing van de handhaving omgevingsrecht.

→ Lees meer

Handhaving Omgevingsrecht

→ Lees meer

Gemeentelijke aanpak ondermijning

Deze training geeft u een inkijk in het brede perspectief waarbinnen ondermijning gezien moet worden. Is de gemeente klaar om ondermijning aan te pakken en worden alle beschikbare instrumenten benut?

→ Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Word lid van onze gratis nieuwsbrief!

Schrijf je in