Menu

Zoek op
rubriek

In gesprek met een beweger: Stella Leemhuis, Adviseur bij Over Morgen

7 december 2020

In gesprek met een beweger

In gesprek met een beweger

1. Waarom ben je als Adviseur bij Over Morgen begonnen?

Over Morgen is een adviesbureau met een duidelijke visie: een toekomstbestendige en duurzame leefomgeving. Er werken inspirerende mensen die echt ergens voor staan. Bij Over Morgen kun je écht impact maken op de wereld van morgen. Daar wil ik graag onderdeel van zijn.

2. Welke uitdagingen zie je als adviseur duurzame gebiedsontwikkeling?

De druk op de ruimte om ons heen neemt alleen maar toe en het is een uitdaging om samen tot de beste invulling van deze ruimte te komen. Met elkaar werken we aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving, die ook nog eens leefbaar moet zijn en blijven. Dat vind ik een interessante opgave.

3. Wat hoopt je in deze functie bij te dragen aan de duurzame leefomgeving?

Tijdens mijn master Stadsgeografie heb ik veel kennis opgedaan over leefbare steden. Want naast de energietransitie gaat de duurzame leefwereld ook over leefbaarheid en toekomstbestendigheid. Ik zet mij graag in voor het ontwikkelen van duurzame leefomgevingen, waarbij de samenwerking tussen gemeente, ontwikkelaar en/ of corporatie belangrijk is.

4. Als je niet in dit domein werkzaam was, welk beroep had je dan het liefst beoefend?

Wedding planner! Ik vind het leuk om dingen te organiseren en feestjes te vieren. En ik keek vroeger altijd The Hills, daar werd de baan event planner nogal geromantiseerd..

5. Welk boek/welke film raad je iedereen aan?

Vakliteratuur: Driving Detroit. Een heel erg tof boek van George Galster over de rise and fall van Detroit. En momenteel ben ik ‘Zo’n leuke leeftijd’ aan het lezen, ook een aanrader.

Artikel delen