Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Zwinkels, Juliëtte

Zwinkels, Juliëtte

Juliette Zwinkels is in 1987 voor het eerst beëdigd als advocaat bij Nauta Dutilh. Zij is daarna langere tijd bedrijfsjurist geweest bij Mourik, een groot aannemingsbedrijf, waar zij vooral de ontwikkeling van grote projecten heeft begeleid. Zij heeft in 1997 Advocatenkantoor Zwinkels opgericht. In 2014 heeft zij Jurable opgericht, toen nog BestemmingsPlanBezwaar geheten, als onderdeel van Advocatenkantoor Zwinkels.

Zij is gespecialiseerd in ruimtelijke ordeningsrecht en overeenkomsten met de gemeente. Zij weet problemen op het gebied van planontwikkeling heel snel te doorgronden. Zij staat vooral ondernemers bij in procedures en onderhandelingen met de overheid, en treedt ook op voor particulieren.

Zij staat voor een vriendelijke aanpak, waarbij de persoonlijke relatie tussen advocaat en opdrachtgever vooropstaat. Resultaat bereiken voor haar cliënten doet Juliëtte niet alleen met het inzetten van juridische kennis, en zeker niet alleen met procederen. Vooral het inzetten van overtuigingskracht, het doen van reële voorstellen en het in gesprek blijven met de wederpartij is van doorslaggevend belang. Het gaat erom dat de cliënt zijn project kan verwezenlijken.