Menu

Zoek op
rubriek

Noort, Mijke van de

Als adviseur word ik enthousiast van opdrachten waar ik in samenwerking maatschappelijke resultaten kan boeken. Dit doe ik vanuit diverse rollen waarbij ik niet specifiek aan één markt verbonden ben. Bijvoorbeeld als trainer help ik mensen bewust worden van de eigen samenwerkingsstijl en help ik om samenwerkingsvormen te herkennen en te bouwen. Als omgevingsmanager zorg ik ervoor dat de verbinding tussen stakeholders tot stand komt en dat een gedeeld doel behaald wordt. Als evaluatieonderzoeker bekijk ik samen met betrokken stakeholders wat hun samenwerking oplevert en hoe het in de toekomst nog beter kan. Het resultaat dat ik lever is tastbaar én een merkbare ervaring.

Mensen omschrijven mij als nieuwsgierig en rustig. Van nature vraag ik altijd door om te achterhalen wat de achterliggende drijfveer of reden voor een bepaald gedrag of situatie is. Ik merk dat dit mensen prikkelt om te reflecteren en dat het helpt om een stapje verder te komen.

Ik werk resultaatgericht, ik vertaal vraagstukken graag in concrete acties en stel steeds het ‘waarom’ centraal. Omdat ik toegankelijk ben en snel vertrouwen wek lukt het me om samen met betrokkenen snel stappen te maken.