Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Maastrigt, Joris van

De overgang naar een circulaire economie in 2050 vraagt om een strategische en tegelijkertijd pragmatische aanpak. Joris zet zich al jaren in voor een duurzamere en eerlijkere bouwsector in lijn met de visie voor circulaire economie in 2050.

Zijn expertise is het vinden van kosten-efficiente innovaties, nieuwe bouwtechnologie en effectieve samenwerkingsvormen. Doel is het verzilveren van duurzaamheidsambities in projecten en het concretiseren van ambitieuze doelstellingen.
Als projectregisseur in diverse vooruitstrevende projecten zet hij zich in binnen Over Morgen in om (semi-) overheidsinstellingen te helpen hun ambities te vertalen naar harde resultaten.

Joris excelleert in het verbinden van verschillende partijen met de meest uiteenlopende en vaak tegenstrijdige belangen. Hij weet opdrachtgevers te enthousiasmeren voor het thema circulaire economie. Eenmaal aan de slag betrekt hij alle belangrijke stakeholders bij een project en hij houdt hen betrokken bij het proces.

In het verleden werkte Joris aan de meest uiteenlopende en complexe opgaven binnen de bouwsector en projectontwikkeling. Hij is pragmatisch en doelgericht. Zo helpt hij graag de opdrachtgever om duurzame kansen met beide handen aan te pakken.