Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

Hanneke Dupree

Hanneke is gespecialiseerd in (algemeen) bestuursrecht en ruimtelijke ordening / omgevingsrecht. Ze houdt van een persoonlijke, pragmatische en oplossingsgerichte aanpak en ze probeert lange en kostbare procedures te voorkomen.

Ze adviseert en procedeert o.a. in omgevingsvergunningprocedures, bestemmingsplanprocedures en handhavingsprocedures. In haar praktijk worden zowel projectontwikkelaars als overheden en particulieren bijgestaan en geadviseerd.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Hanneke zich geregistreerd in de hoofd- (en sub) rechtsgebieden bestuursrecht en omgevingsrecht. ​Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hanneke is lid van de Vereniging voor Bouwrecht, van de Vereniging voor Bouwrechtadvocaten en de Vereniging voor milieurecht. Daarnaast is zij vrijwilliger bij Make-A-Wish (wenshaler en relatiebeheer ziekenhuizen, WKZ).