Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Hanemaaijer-van Hasselt, Claudia

Als adviseur begeleid ik het proces bij het maken van strategische keuzes. Dit doe ik door complexe vraagstukken te analyseren en structureren en de klant stap voor stap mee te nemen in de keuzes die moeten worden gemaakt. Hierdoor ben ik bijvoorbeeld in staat planvorming verder te brengen naar een ontwikkelstrategie en deze vervolgens te vertalen naar de juiste marktbenadering.

In mijn adviesopdrachten combineer ik de ‘harde’ analytische aspecten van ruimtelijke ontwikkeling met de ‘zachte’ teamcoaching aspecten in samenwerkingen. Zowel in de initiatief- als ontwikkelfase, maar ook in de uitvoeringsfase van een traject. Bij een optimale samenwerking zijn de inhoudelijke afspraken helder en levert het gedrag binnen een samenwerking synergie op.

Ik kan me snel aanpassen in nieuwe omgevingen, een beeld vormen van hoe de hazen lopen en wat er speelt. Mijn creativiteit gebruik ik voor het bedenken van doelgerichte oplossingen, maar ook voor het maken van visualisaties om het proces kracht bij te zetten. En dat alles voor een mooi resultaat!