Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

Dijkstra, Stephanie

Stephanie Dijkstra heeft in 2017 de master Rechtsgeleerdheid afgerond met de specialisatie Staats- en bestuursrecht. Na haar studie is zij gestart als juridisch administratief medewerker bij de Rechtbank Den Haag binnen de sector Kanton. Zij heeft een passie voor het bestuursrecht in het algemeen en meer in het bijzonder het omgevingsrecht. Sinds 2019 is zij werkzaam voor Jurable.

Zij doet allerlei zaken op het ruime gebied van projectontwikkeling, met de nadruk op de verschillende vergunningprocedures voor afwijken van het bestemmingsplan, Natuurbeschermingswet, Monumentenwet enz.

Zij wordt enthousiast van het doen van grondig juridisch onderzoek en het omzetten ervan in helder geschreven adviezen en brieven aan de wederpartij. Het contact met cliƫnten vindt zij hierbij een plezierig aspect. Door haar eerdere werkzaamheden bij de rechtbank en haar stage bij een gemeente binnen de Hoeksche Waard heeft zij kennisgemaakt met de werking van verschillende publieke organisaties die veelal bij de projecten van Jurable betrokken zijn.