Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Abbas, Maisam

Vanaf januari 2020 maakt Maisam onderdeel uit van ons team. Maisam is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij is een doorzetter en gaat een uitdaging niet uit de weg. Dit was al te zien tijdens haar studie. Maisam heeft in 2016 twee opleidingen afgerond; Staats- en Bestuursrecht en Opsporingscriminologie. Ook heeft zij tijdens haar studies praktijkervaring opgedaan als student-stagiaire bij een gerenommeerd advocatenkantoor en als onderzoekstagiaire bij de gemeente Amsterdam.

Na haar studie is Maisam het werkveld verder gaan verkennen. Dit heeft zij o.a. gedaan door te gaan werken als juridisch medewerker op de sectie bestuursrecht bij de rechtbank en als beleidsmedewerker bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Haar hart lag echter bij de functie van jurist en zo kwam zij bij ons. De juridische en sociaalwetenschappelijke achtergrond van Maisam is een gouden combinatie en is van meerwaarde in ons team.

Maisam is dienstverlenend, werkt resultaatgericht en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij verdiept zich niet in juridische vraagstukken, zij maakt ze eigen. Zij kan u helder en overzichtelijk de kansen van uw zaak toelichten, waarna zij zich 110% zal inzetten om voor u het meest gunstige resultaat te behalen. Maisam is een goede jurist die u aan uw zijde wilt hebben staan.