Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Aaldering, Sharon

Mijn naam is Sharon Aaldering. Thuis in vastgoed, met een specialisatie in grondverwerving (onteigening, gedoogplichten en Wvg), pacht en verjaring. Met die kennis adviseer en procedeer ik voor (semi)overheden in omvangrijke infrastructurele projecten. Ook sta ik grondeigenaren bij die met overheidsingrijpen of een verjaringskwestie te maken krijgen.

Voordat ik bij Nysingh kwam werkte ik ruim vier jaar bij verschillende gemeentes en waterschappen als juridisch consultant op het gebied van grondzaken en vastgoed. Daardoor heb ik een goed gevoel voor de bestuurlijke dimensie en weet ik wat er binnen het fysieke domein speelt. Mijn cv vindt u terug op LinkedIn.

Naast mijn studie rechten rondde ik ook een master Bedrijfskunde af. Door deze brede achtergrond en mijn ervaring bij de overheid ben ik in staat om een zaak van verschillende kanten te belichten. Ik ben nauwkeurig, betrokken en prestatiegericht. Met een nuchtere en pragmatische instelling denk ik graag met mijn cliënten mee om het beste resultaat te bereiken.

Dat ik de weg ken in het onteigeningsrecht leest u ook in het Onteigeningsblog van Nysingh. Daar deel ik regelmatig nieuws, inzichten en kennis over grondverwerving.