Vacatures

Omgevingsweb is dé bron voor professionals actief binnen het omgevingsrecht. Maandelijks bezoeken 45.000 vakmensen Omgevingsweb en discussieren 9.250 professionals mee in onze Linkedin groep. De Nieuwsbrief Omgevingsweb bereikt dagelijks 8.000 experts werkzaam binnen het gehele terrein van omgevingsrecht.

Het is dan ook de ideale plek om uw vacature te plaatsen. De plaatsing op is twee weken lang gratis voor organisaties die op zoek zijn naar nieuwe collega's.

Wilt u de vacature nog extra onder de aandacht brengen, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

Omgevingsweb plaatsing op de vacature pagina (maximaal 6 per jaar) gratis
logo bij de vacature € 100
Netwerk Omgevingsweb eenmalige opname in de nieuwsbrief (8.000 leden) € 499
eenmalige opname op Linkedin (9.250 leden) € 399
Vacature van de week plaatsing op de homepage van Omgevingsweb € 899
plaatsing op de vacature pagina met logo
opname in de nieuwsbrief
opname in de sociale media

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Bent u partner van Omgevingsweb, dan krijgt u extra voordelen zoals gratis opname in de nieuwsbrief en uw logo bij de vacature, zie voor meer informatie: partner-worden.

Stuur uw vacature naar Omgevingsweb

Berghauser Pont Recruitment

Is uw vacature, zelfs na deze extra aandacht, moeilijk te vervullen, dan kunnen wij u ook verder ondersteunen in het bemiddelingstraject. Wellicht bent u bijvoorbeeld op zoek naar kandidaten met een zeer specifieke ervaring of binnen een bepaalde regio. Wij kunnen binnen het grote netwerk van Omgevingsweb naar geschikte kandidaten zoeken in ons bestand van professionals werkzaam in alle sectoren van het omgevingsrecht.

Voor meer informatie over, kijkt u op onze website of neem contact op via recruitment@berghauserpont.nl of direct met Benedicte Lochtenberg op telefoonnummer 06 - 42 49 95 91, benedicte@berghauserpont.nl