Liever een op-maat workshop?

Omgevingsweb biedt in samenwerking met Berghauser Pont Academy naast de individuele workshops ook de mogelijkheid om de verschillende onderwerpen als Incompany op maat binnen uw eigen team te organiseren. Hierbij staat de kennisbehoefte van uw eigen organisatie centraal en werken we samen aan een uniek en gespecialiseerd programma toegespitst op uw wensen.

De voordelen van een incompany cursus

Het programma van de workshop wordt volledig samengesteld op basis van uw kennisbehoefte en de specifieke wensen die aanwezig zijn. Op deze manier vergaart u samen met uw eigen team dezelfde kennis en bent u aan het einde allen op hetzelfde niveau. Daarnaast bepaalt u in overleg met Omgevingsweb zelf de datum en locatie van de workshop, zodat de inhoud en vorm precies bij de medewerkers en uw organisatie passen.


Waarom kiezen voor een incompany?

Omgevingsweb / BPA werken samen met de meest gerenomeerde docenten en experts binnen het omgevingsrecht en kunnen u helpen bij specifieke vraagstukken. Goede kwaliteit en uw specifieke kennisbehoefte staan voorop! Wellicht heeft u niet alleen behoefte aan een toelichting op het onderwerp maar wilt u graag met ons aan de slag om uw beleid aansluitend onder de loep te nemen of vast te leggen.

We gaan graag met u in gesprek om deze kennisbehoefte te achterhalen en u krijgt altijd snel een passende offerte om deze wensen werkelijkheid te laten worden. Voorafgaand aan de workshop vindt er een intakegesprek plaats tussen u en de docent. Tijdens dit gesprek stemmen we samen de inhoud af en bespreken we alle details, zoals datum, locatie en lesmateriaal.


Wat bieden wij?

Onze Incompanies dekken het complete omgevingsrecht. Klik op een van de onderstaande rubrieken om ons aanbod te bekijken:

Bestuursrecht Bouwen Grondzaken Milieurecht
Omgevingswet Ruimtelijke ordening Bijzondere Wetten Vastgoed

Brochure

Download hier de compleet vernieuwde brochure met ons volledige Incompany aanbod.

Contact

Bekijk ook ons volledige aanbod aan workshops, webinars en evenementen. Staat uw gewenste workshop niet vermeld op de website? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via service@omgevingsweb.nl of nummer 020-2374701 . We zoeken graag binnen ons netwerk naar een geschikte expert die uw vragen kan beantwoorden.