Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Kamerbrief over de datum van de kabinetsreactie op het eerste advies van het adviescollege stikstofproblematiek

Minister Schouten informeert de Tweede Kamer over de datum van de kabinetsreactie op het eerste advies van het adviescollege stikstofproblematiek.

2 oktober 2019

Bij de Regeling van Werkzaamheden van 1 oktober 2019 heeft het lid Van der Lee namens het lid Bromet (beiden GroenLinks) aan mij gevraagd om uw Kamer te informeren over het tijdstip van verzending van de kabinetsreactie op het eerste advies van het adviescollege stikstofproblematiek (uw brief met kenmerk 2019Z18518).

Op 25 september jl. heb ik uw Kamer het eerste advies van het adviescollege stikstofproblematiek aangeboden en geïnformeerd dat ik uw Kamer zo spoedig mogelijk een kabinetsreactie doe toekomen, waarbij ik hecht aan nauwe samenwerking met de interbestuurlijke partners (Kamerstuk 32 670, nr. 166).

Het is daarbij mijn uitgangspunt dat de kabinetsreactie naar uw Kamer wordt gezonden ruim voor het plenaire debat van 17 oktober 2019, zoals dat is aangevraagd door de voorzitter van uw commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit bij de Regeling van Werkzaamheden van 17 september 2019.

Artikel delen