Menu

Zoek op
rubriek
Omgevingsweb
0

''De Vakmeester is het collectief voor de beste vakmensen in ruimtelijke ontwikkeling die werken aan een krachtige omgeving.''

Ons eerste proefproject als gecertificeerd Borger is op dit moment in uitvoering. Waar de één geen vertrouwen heeft in de Wet kwaliteitsborging en liever nog even afwacht, staan wij juist te trappelen. Te trappelen om op avontuur te gaan en te ontdekken welke veranderingen er in de praktijk plaats vinden en hoe wij daar het beste in bij kunnen dragen. Ondanks het opnieuw uitstellen van de Wet kwaliteitsborging, pakt de Borgermeester door. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk ervaring op te doen, omdat je alleen dan de kwaliteit optimaal kan waarborgen.

25 mei 2021

Nieuws

[advertorial]

Proefproject WKB

Het eerste proefproject is een feit, inmiddels vol op in uitvoering. Het is een succes, dat zeker, maar leer- en verbeterpunten zijn er ook. Communication is the key. Bij een proefproject zijn verschillende partijen betrokken die allemaal werken op hun eigen manier en dat is helemaal niet erg. Je kan juist van elkaar leren en elkaar helpen waar nodig. Zolang iedereen hetzelfde eind product voor ogen houdt is er niks aan de hand. Het gaat tenslotte om het opleveren van een gebouw met kwaliteit!

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk proefprojecten te draaien om te ontdekken waar de pijnpunten liggen. Oefening baart kunst! Door de samenwerking tussen de gemeente, de aannemer en de kwaliteitsborger wordt de kwaliteit optimaal geborgd. En laat dat nou nét de doelstelling zijn van de Borgermeester.

De Vakmeester

De Vakmeester is de grote broer van de Borgermeester. Waar de Borgermeester zich volledig richt op de Wet kwaliteitsborging als gecertificeerd borger, richt de Vakmeester zich op een groter segment.

De Vakmeester detacheert professionals op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, bouwen & wonen bij diverse gemeenten. Deze professionals bekleden functies als beleidsmedewerkers Ruimtelijke Ordening, Toezichthouder Bouw & Woningtoezicht en Bouwplantoetser.

Door de fijne samenwerking tussen de Borgermeester en de Vakmeester ontstaat er een soepel samenspel tussen beide bedrijven, waardoor alle expertise en deskundigheid veelal ‘in house’ is. Dit is een fijn gegeven voor de toekomst voor beide bedrijven, maar ook voor onze (aankomende) Vakmeesters. De samenwerking tussen beide bedrijven biedt namelijk perspectief voor een geweldige doorgroei voor de functies toezichthouder bouw en bouwplantoetser. Zo kan namelijk de toezichthouder zich ontplooien tot kwaliteitsborger en kan de bouwplantoetser zijn of haar werkzaamheden gaan verruimen door het opstellen van borgingsplannen.

De Vakmeester op afstand

Maar dat is nog niet alles, want naast de Vakmeester is er namelijk ook nog de Vakmeester op afstand. Dit is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het verlenen van omgevingsvergunningen. Een hechte groep van 15 ervaren professionals neemt in drukke tijden, op flexibele wijze, werk uit handen van diverse gemeenten.

Het fijne aan de Vakmeester op afstand? De flexibele werktijden, het hechte team, de diversiteit aan opdrachten, het bedienen van meerdere klanten tegelijk én de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen. Bij de Vakmeester wordt geïnvesteerd in jou als persoon, want als jij lekker in je vel zit, dan plukt eenieder daar de vruchten van!

Blijf je ontwikkelen en wordt onderdeel van ons meesterschap!

Lijkt het jou ontzettend leuk om te werken voor een groeiend bedrijf waarin ook jij kan groeien? Wij gaan mee met de tijd, investeren in jou én zetten jou te allen tijde centraal. Jij bent ons visite kaartje én dus de belangrijkste troef die wij hebben. We zullen zuinig op je zijn, altijd!

Benieuwd naar wat jou rol zou kunnen zijn bij de Vakmeester?

Bekijk de openstaande vacatures op www.devakmeester.nl/werken-bij/

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.