Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Nota naar aanleiding van het verslag, nota van wijziging Omgevingswet en geconsolideerde versie Omgevingswet

Minister Ollongren (BZK) biedt de antwoorden aan in de vorm van een nota naar aanleiding van het verslag, een nota van wijziging met een aantal verbeteringen van het wetsvoorstel.

13 december 2018

Op 15 oktober heb ik uw verslag over het wetsvoorstel Invoeringswet Omgevingswet ontvangen. Bijgaand treft u de antwoorden op uw vragen aan in de vorm van een nota naar aanleiding van het verslag. Daarnaast is een nota van wijziging bijgevoegd met een aantal verbeteringen van het wetsvoorstel. Op verzoek van uw Kamer is ook een geconsolideerde versie van de Omgevingswet bijgesloten waarin het wetsvoorstel voor de Invoeringswet Omgevingswet en de nota van wijziging zijn verwerkt.

Nota van wijziging invoeringswet Omgevingswet

Aanvulling en wijziging van de Omgevingswet, intrekking van enkele wetten over de fysieke leefomgeving, wijziging van andere wetten en regeling van overgangsrecht voor de invoering van de Omgevingswet (Invoeringswet Omgevingswet).

Nota naar aanleiding van het verslag invoeringswet Omgevingswet

Aanvulling en wijziging van de Omgevingswet, intrekking van enkele wetten over de fysieke leefomgeving, wijziging van andere wetten en regeling van overgangsrecht voor de invoering van de Omgevingswet.

Geconsolideerde versie van de Omgevingswet

Omgevingswet waarin de in het wetsvoorstel Invoeringswet Omgevingswet voorgestelde wijzigingen.

Artikel delen