Partnerships

Als u beschikt over een schat aan kennis, wilt u graag dit met andere mensen delen. Maar hoe gaat u deze effectief bereiken? Of bent u op zoek naar manieren om nieuwe klanten te benaderen, door middel van uw adviezen en kennis over het Omgevingsrecht? Als partner van Omgevingsweb bieden wij u een podium van 40.000 mensen die werkzaam zijn binnen het omgevingsrecht. U levert ons interessante artikelen die relevant zijn voor onze lezers, wij zorgen ervoor dat u in contact komt met interessante partijen!

Wat houdt het partnership van Omgevingsweb in?

Zeer veel partijen zijn inmiddels actief met het aanbieden van informatie, jurisprudentie en kennis via hun eigen nieuwsbrieven en blogs. Relaties worden zo op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen die zij selecteren.

Maar hoe valt uw nieuws op binnen deze overvloed aan informatie en hoe weet u wie uw artikelen daadwerkelijk lezen? Omgevingsweb biedt haar partners de kans zichtbaar te worden binnen het omgevingsrecht en geeft ook direct inzicht in wie de lezers zijn.

Partner bent u al vanaf €99 per maand, afhankelijk van de bekendheid die u reeds heeft en wat u wilt bereiken.

Welke Partnerships heeft Omgevingsweb?

* Kijk hier voor de voorwaarden

Liever op incidentale basis uw artikelen en activiteiten onder de aandacht brengen?

Weet u niet zeker of u op regelmatige basis nieuws kunt aanleveren? Bent u nog niet helemaal zeker hoe uw activiteiten zich gaan ontwikkelen binnen het omgevings domein? Of wilt u niet vast zitten aan een partnership? U kunt uw artikelen, advertorials, evenementen, publicaties ook bij ons onder de aandacht brengen zonder verdere vaste afspraken. Kijk hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Word lid van onze gratis nieuwsbrief!

Schrijf je in