Lidmaatschap

Leden van Omgevingsweb Professional hebben toegang tot alle informatie binnen Omgevingsweb, worden uitgenodigd om deel te nemen aan onze workshops en evenementen, om ervaringen met collega's uit te wisselen via Linkedin of ons forum, en om hun vragen voor te leggen aan een van de tientallen experts die aan ons verbonden zijn.

Leden van Omgevingsweb Professional krijgen toegang tot:

Aanvullende informatie

  • Het gehele jurisprudentie archief - doorzoek het gehele archief aan jurisprudentie, gekoppeld aan relevante achtergrond informatie
  • Alle commentaren - bekijk alle actuele toelichtingen op belangrijke wetten, zoals de Wro, de Wet Milieubeheer en de nieuwe Omgevingswet en de AmvB's.
  • Alle naslagwerken - toegang tot wel dertig uitgaven over een breed scala aan onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de Omgevingswet, het nieuwe handboek Milieurecht en vergunningvrij bouwen.

Aanvullende functionaliteiten

  • De helpdesk - stel onbeperkt vragen aan onze experts en krijg specifiek antwoord op uw vraag
  • Workshop naar keuze - kies jaarlijks welk thema u verder wilt verdiepen met een van onze experts
  • Korting op evenementen - krijg 15% korting op alle evenementen zoals diners, kennismarkten en congressen
  • Een eigen bedrijfsprofiel - laat andere bezoekers van Omgevingsweb meer weten over uw bedrijf

Lid van Omgevingsweb Professional bent u al voor € 50 per maand. Bij meerdere gebruikers krijgt u een staffelkorting. Zie meer informatie over onze prijzen. Het lidmaatschap is per maand opzegbaar.


Omgevingswet: de meest actuele uitgaven nu direct te raadplegen

In de spannende periode naar aanloop van de Omgevingswet, waarin u niet alleen op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen maar ook uw kennis verder wilt verdiepen en borgen, raden wij u aan een lidmaatschap op Omgevingsweb Professional te nemen. Zo heeft u toegang tot alle informatie binnen onze dossiers en kunt u gebruik maken van onze naslagwerken:

Wilt u meer informatie over deze uitgaven of liever de papieren editie, kijkt u dan in onze webshop.