Menu

Filter op
content
PONT Omgeving

Antwoorden ontwerpbesluit activiteiten leefomgeving, het ontwerpbesluit bouwwerken leefomgeving en het ontwerpbesluit kwaliteit leefomgeving

"Met belangstelling heb ik kennis genomen van de feitelijke vragen over de ont-werpen van het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal), het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) en het Besluit kwaliteit leefomgeving (Bkl). Hierbij ontvangt u mede namens de Minister van Wonen en Rijksdienst de antwoorden op de door u gestelde vragen. Uw vragen over het ontwerp Omgevingsbesluit en de beleidsbrief over de Invoeringswet heeft u al eerder van mij ontvangen. Daarmee zijn alle vier de AMvB's onder de Omgevingswet en de hoofdlijnen van de Invoeringswet aan de orde geweest."

18 november 2016

De volgende stap is de door uw Kamer gevraagde technische briefing over de uitkomsten van de consultatie, die is gepland op 14 december a.s.. Ten behoeve daarvan ontvangt u één dezer dagen separaat een brief over de hoofdpunten uit de consultatie van de ontwerp-AMvBs en de voorgenomen verwerking daarvan door het kabinet. Ik vertrouw erop dat we hiermee gesteld staan voor een goede behandeling van de ontwerpbesluiten in uw Kamer op 19 december a.s..

Op verzoek van de Eerste Kamer zal ik de antwoorden op de schriftelijke vragen over de ontwerpbesluiten ook toesturen aan de Eerste Kamer.

Leeswijzer

Net als de vragen zijn de antwoorden in drie aparte bijlagen opgenomen, één per ontwerpbesluit. Bij de beantwoording is de volgorde en nummering van de vragen aangehouden.

Download:

Artikel delen